Follow by Email

duminică, 28 august 2016

Familia mea iubeste Dental Praxis

Pentru orice persoana un spatiu gol in gura sa nu este un lucru prea placut, dar atunci cand esti femeie aceasta situatie deja este foarte grava. Ca femeie tanara un zambet fermecator face furori in randul admiratorilor, dar cu un dinte lipsa farmecul surasului tau dispare cu totul. Remediul pentru obtinerea vechiului tau suras inconfundabil este efectuarea unui  implant dentar .
Nu stii cine iti poate reda frumusetea surasului tau? Iti voi spune, imediat, eu. Intra pe clinica-dentalpraxis.ro si poti sa iti faci o programare la unul din medicii stomatologi, cei care fac aceasta meserie cu pasiune si cei care iti vor reda estetica fetii tale, precum si posibilitatea refolosirii la intreaga capacitate a danturii tale doar printr-un simplu implant dentar.
Avantajul de a merge la o clinica stomatologica  este acela ca aici vei avea parte de solutii personalizate pentru gura ta, fie ca este vorba de un implant pentru un singur dinte, fie ca e vorba de un implant pe care sa ti se puna o punte dentara sau pentru ancorarea unei intregi proteze dentare.
Indiferent de lucrarea de care are nevoie gura ta, un implant presupune introducerea radacinii artificiale, care de obicei este facuta din titaniu, in tesutul osos, chiar in locul vechii radacini  a dintelui ce l-ai pierdut. Abia dupa aceea se trece la aplicarea coroanei dentare.
La clinica stomatologica Dental Praxis pe langa medicii stomatologi indragostiti de meseria lor, vei gasi si niste preturi foarte bune pentru tine si desigur, posibilitatea alegerii materialelor din care se vor construi dintii tai.

Lucrarile se executa pentru aproape toti pacientii care doresc re-dobandirea unei danturi perfecte, exceptie facand cei care sufera de boli de inima, dupa consultarea de specialitate vi se ofera o solutie personalizata. Doriti sa va regasiti superbul suras de odinioara si sa va recastigati dreptul de a manca orice doriti? contactati-i sau faceti-va o programare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu